cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Robert Redford

Robert Redford

Data urodzenia: 1936-08-18

Wzrost: 179 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz 10 Alexander Pierce 	 Alexander Pierce
2012 Reguła milczenia 7 Reżyser
2012 Reguła milczenia 7 Jim Grant 	 Jim Grant
2007 Ukryta strategia 10 ---
2007 Ukryta strategia 10 Reżyser
2001 Zawód: Szpieg 9 Nathan Muir 	 Nathan Muir
1993 Niemoralna propozycja 6 John Gage John Gage
1992 Rzeka życia 7 Reżyser
1976 Wszyscy ludzie prezydenta 9 Bob Woodward 	 Bob Woodward
1973 Żądło 7 Johnny Hooker Johnny Hooker
1969 Butch Cassidy und Sundance Kid 6 The Sundance Kid The Sundance Kid
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama


Reklama

Reklama

Reklama