cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kathy Bates

Kathleen Doyle Bates

Data urodzenia: 1948-06-28

Miejsce urodzenia: Memphis, Tennessee, USA

Wzrost: 160 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 O północy w Paryżu 7 Gertrude Stein 	 Gertrude Stein
2010 Walentynki 6 Susan 	 Susan
2008 Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia 8 ---
2002 Bezwarunkowa miłość 9 ---
2002 Znamię 9 Pani Belmont 	 Pani Belmont
1997 Titanic 10 Molly Brown Molly Brown
1996 Diabolique 7 Detektyw Shirley Vogel Detektyw Shirley Vogel
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama