cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Diego Luna

Diego Luna Alexander

Data urodzenia: 1979-12-29

Miejsce urodzenia: Meksyk, Meksyk

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Camila Sodi (05 luty 2008 - obecnie, pozew o rozwód), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Elizjum 9 ---
2012 Kontrabanda 8 Gonzalo Gonzalo
2012 Kontrabanda 8 Gonzalo Gonzalo
2010 Terminal 6 Enrique Cruz 	 Enrique Cruz
2008 Aurora i archanioł 9 ---
2008 Obywatel Milk 7 Jack Lira 	 Jack Lira
Dirty Dancing 2 7 Javier Suarez Javier Suarez
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama