cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Leslie Mann

Leslie J. Mann

Data urodzenia: 1972-03-26

Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Wzrost: 169 cm

Stan cywilny: mąż Judd Apatow (9 czerwiec 1997 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Bling Ring 10 ---
2009 Funny People 9 ---
2007 Wpadka 6 Debbie Debbie
2005 Czterdziestoletni prawiczek 6 Nicky Nicky
2001 Zamiana ciał 9 Jamie Lockwood 	 Jamie Lockwood
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama