cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Bradley Cooper

Bradley Charles Cooper

Data urodzenia: 1975-01-05

Miejsce urodzenia: Filadelfia, Pensylwania, USA

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: żona Jennifer Esposito (21 grudnia 2006 - 10 listopada 2007, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Kac Vegas 3 8 Phil Wenneck  Phil Wenneck
2012 Poradnik pozytywnego myślenia 6 Patrizio 	 Patrizio
2012 Między wierszami 8 Rory Jansen  Rory Jansen
2011 Kac Vegas w Bangkoku 6 ---
2011 Jestem Bogiem 10 Eddie Morra  Eddie Morra
2010 Walentynki 6 Holden Holden
2009 Kac Vegas 10 Phil Wenneck Phil Wenneck
2009 Kobiety pragną bardziej 7 Ben  Ben
2008 Jestem na tak 7 Peter Peter
2008 Zakochany Nowy Jork 7 ---
2008 Nocny pociąg z mięsem 6 ---
2008 Older Than America 8 ---
2001 Agentka o stu twarzach 10 ---
Drugie oblicze 9 Avery Cross Avery Cross
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama