cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Frances McDormand

Frances Louise McDormand

Data urodzenia: 1957-06-23

Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Wzrost: 165 cm

Stan cywilny: mąż Joel Coen (1 kwiecień 1984 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Transformers 3 10 ---
2008 Tajne przez poufne 6 Linda Litzke  Linda Litzke
2003 Lepiej późno niż później 8 Zoe Zoe
2000 U progu sławy 7 Elaine Miller 	 Elaine Miller
2000 Cudowni chłopcy 10 Dean Sara Gaskell 	 Dean Sara Gaskell
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama