cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Dolph Lundgren

Dolph Hans Lundgren

Data urodzenia: 1957-11-03

Miejsce urodzenia: Sztokholm, Szwecja

Wzrost: 197 cm

Stan cywilny: żona Anette Qviberg (27 luty 1994 - marzec 2011, rozwód), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Niezniszczalni 3 10 Gunner Jensen 	 Gunner Jensen
2013 Bitwa potępionych 7 ---
2012 Uniwersalny żołnierz: Dzień odrodzenia 10 Andrew Scott 	 Andrew Scott
2012 Niezniszczalni 2 9 Gunner Jensen 	 Gunner Jensen
2012 Uwięzieni 8 Andy Spector 	 Andy Spector
2010 Niezniszczalni 6 Gunner Jensen Gunner Jensen
2009 Uniwersalny żołnierz 3: Reaktywacja 7 ---
1992 Uniwersalny żołnierz 7 Andrew Scott / GR13 Andrew Scott / GR13
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama