cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

Data urodzenia: 1960-10-18

Miejsce urodzenia: Berchem-Sainte-Agathe, Belgia

Wzrost: 177 cm

Stan cywilny: pięciokrotnie żonaty: Maria Rodriguez ( 25 sierpnia 1980/84, rozwód); Cynthia Derderian (24 sierpnia 1985/86, rozwód); Gladys Portugues ( 03 styczeń 1987/92, rozwód), 2 dzieci; Darcy LaPier ( 03 luty 1994 - listopad 1997, rozwód), 1 dziecko; Gladys Portugues (25 czerwiec 1999 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Uniwersalny żołnierz: Dzień odrodzenia 10 Luc Deveraux 	 Luc Deveraux
2012 Niezniszczalni 2 9 Jean Vilain  Jean Vilain
2009 Uniwersalny żołnierz 3: Reaktywacja 7 ---
2007 Aż do śmierci 9 Anthony Stowe Anthony Stowe
2007 Aż do śmierci 9 ---
2001 Replikant 10 Replikant / Edward Garrotte 	 Replikant / Edward Garrotte
1999 Uniwersalny żołnierz: Powrót 6 Luc Deveraux 	 Luc Deveraux
1992 Uniwersalny żołnierz 7 Luc Deveraux / GR44  Luc Deveraux / GR44
1988 Krwawy sport 8 Frank Dux Frank Dux
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama