cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Alan Arkin

Alan Wolf Arkin

Data urodzenia: 1934-03-26

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 177 cm

Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: Jeremy Yaffe (14 grudnia 1955/61, rozwód), 2 dzieci; Barbara Dana (16 czerwca 1964/99, rozwód, 1 dziecko); Suzanne Newlander Arkin (1999 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Niewiarygodny Burt Wonderstone 7 Rance Holloway Rance Holloway
2012 Twardziele 10 Hirsch 	 Hirsch
2012 Operacja Argo 6 Lester Siegel 	 Lester Siegel
2011 Muppety 9 ---
2008 Marley i ja 8 ---
2007 Transfer 7 ---
2006 Firewall 6 Arlin Forester Arlin Forester
2001 Zamiana ciał 9 Ojciec Mitcha Ojciec Mitcha
2001 Ulubieńcy Ameryki 7 Terapeuta Terapeuta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama