cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Leguizamo

John Leguizamo

Data urodzenia: 1964-07-22

Miejsce urodzenia: Bogota, Kolumbia

Wzrost: 169 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Yelba Osorio (27 sierpień 1994 - listopad 1996, rozwód); Justine Maurer (5 lipca 2003 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 John Wick 7 Aureilo Aureilo
2014 Szef 8 Martin 	 Martin
2014 Ride Along 9 Santiago 	 Santiago
2013 Wędrówki z dinozaurami 8 Alex (głos) Alex (głos)
2012 Jak upolować faceta 6 Jimmy Alpha  Jimmy Alpha
2009 Gamer 6 Freek 	 Freek
2009 Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów 10 ---
2008 Miracle at St. Anna 7 ---
2006 Alibi 6 Hannibal Hannibal
2005 Ziemia żywych trupów 8 Cholo 	 Cholo
2005 Bardzo długa podróż poślubna 6 Dodge  Dodge
2001 Moulin Rouge! 7 Henri Toulouse-Lautrec  Henri Toulouse-Lautrec
1996 Krytyczna decyzja 1 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama