cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Haley Joel Osment

Haley Joel Osment

Data urodzenia: 1988-04-10

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 168 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2003 Wakacje Waltera 6 Walter 	 Walter
2001 A.I. Sztuczna inteligencja 6 David Swinton  David Swinton
2000 Podaj dalej 6 Trevor McKinney 	 Trevor McKinney
1999 Szósty zmysł 7 ---
1995 The Jeff Foxworthy Show 9 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv