cinema.pl O OSOBIE

Bryan Cranston

Bryan Lee Cranston

Data urodzenia: 1956-03-07

Miejsce urodzenia: Kalifornia, USA

Wzrost: 179 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Michaelle Louise (Mickey) Middleton ( 10 listopada 1977 - 08 kwietnia 1982, rozwód); Robin Dearden (08 lipca 1989 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Godzilla 6 Joe Brody 	 Joe Brody
2012 Operacja Argo 6 ---
2012 Pamięć absolutna 8 Cohaagen 	 Cohaagen
2012 John Carter 6 Powell 	 Powell
2011 Contagion - Epidemia strachu 8 ---
2011 Drive 10 Shannon  Shannon
2001 Zwariowany świat Malcolma 10 ---
2000 Clerks 9 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Orgy