cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James Nesbitt

James Nesbitt

Data urodzenia: 1965-01-15

Miejsce urodzenia: Coleraine, Irlandia Północna, Wielka Brytania

Wzrost: 182 cm

Stan cywilny: żona Sonia Forbes-Adam (1993 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Bofur 	Bofur
2013 Hobbit: Pustkowie Smauga 10 Bofur Bofur
2012 Hobbit: Niezwykła podróż 8 Bofur Bofur
2005 Gol! 7 Agent Agent
1997 Cold Feet 6 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama