cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Steve Kloves

Steve Kloves

Data urodzenia: 1960-03-18

Wzrost: 178 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Harry Potter i Insygnia Smierci: Czesc II 8 Scenarzysta
2009 Harry Potter i Książę Półkrwi 7 Scenarzysta
2005 Harry Potter i Czara Ognia 6 Scenarzysta
2004 Harry Potter i więzień Azkabanu 7 Scenarzysta
2002 Harry Potter i Komnata Tajemnic 8 Scenarzysta
2001 Harry Potter i Kamień Filozoficzny 10 Scenarzysta
2000 Cudowni chłopcy 10 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama