cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Frank Grillo

Frank Anthony Grillo

Data urodzenia: 1963-06-08

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 179 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Kathy Grillo (1991 - 1998, rozwód), 1 dziecko; Wendy Moniz (28 październik 2000 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz 10 Brock Rumlow 	 Brock Rumlow
2012 Bogowie ulicy 10 Sarge  Sarge
2012 Przetrwanie 6 Diaz 	 Diaz
2011 Wojownik 9 ---
2008 W cieniu chwały 9 Eddie Carbone Eddie Carbone
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv