cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Terry Rossio

Terry Rossio

Data urodzenia: 1960-07-02

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach 8 Scenarzysta
2007 Piraci z karaibów na krańcu świata 8 Scenarzysta
2006 Deja Vu 6 Scenarzysta
2006 Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka 9 Scenarzysta
2003 Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły 9 Scenarzysta
2001 Shrek 8 Scenarzysta
1998 Maska Zorro 6 Scenarzysta
1992 Aladyn 8 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama