cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jack Davenport

Jack Davenport

Data urodzenia: 1973-03-01

Miejsce urodzenia: Suffolk, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: żona Michelle Gomez (1 maj 2000 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2007 Piraci z karaibów na krańcu świata 8 Komodor James Norrington Komodor James Norrington
2006 Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka 9 Komodor James Norrington Komodor James Norrington
2005 Pretty Man, czyli chłopak do wynajęcia 6 Edward Fletcher-Wooten Edward Fletcher-Wooten
2004 Rozpustnik 6 Harris Harris
2003 Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły 9 ---
1999 Utalentowany pan Ripley 9 Peter Smith-Kingsley 	 Peter Smith-Kingsley
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama