cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Bernard Hill

Bernard Hill

Data urodzenia: 1944-12-17

Miejsce urodzenia: Manchester, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 178 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2008 Franklyn 9 Esser 	 Esser
2004 Wimbledon 6 Edward Colt 	 Edward Colt
2003 Władca pierścieni: Powrót króla 8 ---
2002 Władca pierścieni: Dwie wieże 8 ---
1999 Sen nocy letniej 8 Egeus 	 Egeus
1997 Titanic 10 Kapitan Edward James Smith Kapitan Edward James Smith
1984 Bunt na Bounty 7 William Cole 	 William Cole
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama