cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Alex Kurtzman

Alexander Hilary Kurtzman

Data urodzenia: 1973-09-07

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Niesamowity Spider-Man 2 10 Scenarzysta
2011 Kowboje i obcy 10 Scenarzysta
2009 Transformers: Zemsta upadłych 9 Scenarzysta
2006 Mission: Impossible III 8 Scenarzysta
2005 Legenda Zorro 10 Scenarzysta
2005 Wyspa 6 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama