cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Roberto Orci

Roberto Orci

Data urodzenia: 1973-07-20

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Niesamowity Spider-Man 2 10 Scenarzysta
2011 Kowboje i obcy 10 Scenarzysta
2009 Transformers: Zemsta upadłych 9 Scenarzysta
2007 Transformers 8 Scenarzysta
2006 Mission: Impossible III 8 Scenarzysta
2005 Legenda Zorro 10 Scenarzysta
2005 Wyspa 6 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama