cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

Data urodzenia: 1994-02-23

Miejsce urodzenia: Conyers, Georgia, USA

Wzrost: 163 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Saga "Zmierzch": Zaćmienie 8 Jane 	 Jane
2005 Wyścig marzeń 6 Cale Crane 	 Cale Crane
2005 Wojna światów 7 Rachel Ferrier Rachel Ferrier
2005 Siła Strachu 6 Emily Callaway 	 Emily Callaway
2004 Człowiek w ogniu 6 Lupita Ramos  Lupita Ramos
2003 Dziewczyny z wyższych sfer 6 Lorraine "Ray" Schleine Lorraine
2002 Wybrańcy obcych 10 ---
1988 Mój sąsiad Totoro 7 ---
Push 9 Cassie Holmes 	 Cassie Holmes
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama