cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kristin Scott Thomas

Kristin A. Scott Thomas

Data urodzenia: 1960-05-24

Miejsce urodzenia: Redruth, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 168 cm

Stan cywilny: mąż Dr François Olivennes (1987 - 2005, rozwód), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 My Old Lady 10 Chloé Girard Chloé Girard
2013 Tylko Bóg wybacza 8 ---
2012 Uwodziciel 10 Virginie Rousset Virginie Rousset
2009 John Lennon. Chłopak znikąd 7 Mimi Smith Mimi Smith
2008 Wojna domowa 9 Pani Whittaker Pani Whittaker
2008 Kochanice króla 9 Lady Elizabeth Boleyn Lady Elizabeth Boleyn
2005 Wszystko zostaje w rodzinie 9 Gloria Goodfellow Gloria Goodfellow
1999 Zagubione serca 9 Kay Chandler 	 Kay Chandler
1996 Mission: Impossible 8 Sarah Davies 	 Sarah Davies
1992 Gorzkie gody 6 Fiona Fiona
0199 Angielski pacjent 7 Katharine Clifton  Katharine Clifton
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv