cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Gore Verbinski

Gregor Verbinski

Data urodzenia: 1964-03-16

Miejsce urodzenia: Oak Ridge, Tennessee, USA

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: żona, 2 synów

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Jeździec znikąd 9 Reżyser
2007 Piraci z karaibów na krańcu świata 8 Reżyser
2006 Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka 9 Reżyser
2002 The Ring 10 Reżyser
2001 Mexican 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama