cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ken Jeong

Ken Jeong

Wzrost: 166 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Turbo - Kleine Schnecke, großer Traum 9 ---
2013 Turbo 10 ---
2013 Minionki rozrabiają 8 Floyd (voice) Floyd (voice)
2013 Kac Vegas 3 8 Pan Chow Pan Chow
2013 Sztanga i cash 9 Johnny Wu Johnny Wu
2011 Muppety 9 ---
2011 Transformers 3 10 ---
2011 Kac Vegas w Bangkoku 6 ---
2010 Wampiry i świry 8 Daro Daro
2009 Kac Vegas 10 Pan Chow Pan Chow
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama