cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Alec Baldwin

Alexander Rae Baldwin

Data urodzenia: 1958-04-03

Miejsce urodzenia: Massapequa, Nowy Jork, USA

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Kim Basinger (19.08.1993 - 03.09.2002, rozwód), córka Ireland Eliesse (ur. 23.10.1995); Hilaria Thomas (od 30.06.2012)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Madagaskar 3 6 ---
2012 Zakochani w Rzymie 9 John 	 John
2009 Bez mojej zgody 8 Campbell Alexander Campbell Alexander
2006 Infiltracja 7 Ellerby Ellerby
2004 Aviator 8 Juan Trippe  Juan Trippe
2001 Pearl Harbor 7 ---
1998 Kod merkury 10 Nicholas Kudrow Nicholas Kudrow
1994 Ucieczka gangstera 8 Carter "Doc" McCoy 	 Carter
1990 Polowanie na Czerwony Październik 6 Jack Ryan Jack Ryan
1988 Sok z żuka 8 Adam Maitland Adam Maitland
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama