cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Luke Evans

Luke Evans

Data urodzenia: 1979-04-15

Miejsce urodzenia: Pontypool, Walia, Wielka Brytania

Wzrost: 183 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Bard 	Bard
2014 Dracula: Historia nieznana 10 Vlad Tepes Vlad Tepes
2013 Szybcy i wściekli 6 7 Shaw Shaw
2012 Kruk. Zagadka zbrodni 9 Detektyw Fields  Detektyw Fields
2011 Immortals. Bogowie i herosi 6 ---
2011 Trzej muszkieterowie 7 Aramis 	 Aramis
2011 Blitz 9 Stokes 	 Stokes
2010 Tamara i mężczyźni 7 Andy Cobb  Andy Cobb
2010 Starcie tytanów 6 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama