cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ludacris

Christopher Brian Bridges

Data urodzenia: 1977-09-11

Miejsce urodzenia: Champaign, Illinois, USA

Wzrost: 178 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Szybcy i wściekli 6 7 Tej (as Chris 'Ludacris' Bridges) Tej (as Chris 'Ludacris' Bridges)
2011 Szybcy i wściekli 5 7 Tej Parker Tej Parker
2011 Sex Story 10 Wallace 	 Wallace
2004 Miasto gniewu 6 Anthony 	 Anthony
2003 Za szybcy, za wściekli 6 Tej Tej
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama