cinema.pl O OSOBIE

Meryl Streep

Mary Louise Streep

Data urodzenia: 1949-06-22

Miejsce urodzenia: Summit, New Jersey, USA

Wzrost: 168 cm

Stan cywilny: mąż Don Gummer (od 30.09.1978), 4 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Dawca pamięci 8 Przewodnicząca Rady Starszych Przewodnicząca Rady Starszych
2011 Żelazna dama 10 ---
2009 Julie i Julia 7 Julia Child Julia Child
2008 Wątpliwość 1 Siostra Aloysius 	 Siostra Aloysius
2007 Ukryta strategia 10 ---
2007 Transfer 7 ---
2006 Diabeł ubiera się u Prady 6 Miranda Priestly Miranda Priestly
2005 Serce nie sługa 9 Lisa Metzger 	 Lisa Metzger
2002 Godziny 6 Clarissa Vaughan 	 Clarissa Vaughan
2002 Adaptacja 9 Susan Orlean  Susan Orlean
1979 Manhattan 10 ---
1978 Łowca jeleni 8 Linda Linda
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv