cinema.pl O OSOBIE

Christopher Walken

Ronald Walken

Data urodzenia: 1943-03-31

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Georgianne Walken (Styczeń 1969 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Twardziele 10 Doc 	 Doc
2006 Klik: I robisz, co chcesz 10 Morty 	 Morty
2005 Polowanie na druhny 10 Sekretarz Cleary 	 Sekretarz Cleary
2004 Człowiek w ogniu 6 Paul Rayburn Paul Rayburn
2003 Witajcie w dżungli 6 Hatcher 	 Hatcher
2002 Złap mnie, jeśli potrafisz 6 Ojciec Franka 	 Ojciec Franka
2001 Ulubieńcy Ameryki 7 Hal Weidmann 	 Hal Weidmann
2001 Zabić Irlandczyka 7 Shondor Birns 	 Shondor Birns
2001 Złoty interes 7 Lieutenant McDuff Lieutenant McDuff
1992 Powrót Batmana 7 Max Shreck Max Shreck
1978 Łowca jeleni 8 Nick Nick
1977 Annie Hall 10 Duane Hall (as Christopher Wlaken) Duane Hall (as Christopher Wlaken)
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv