cinema.pl O OSOBIE

Johnny Depp

John Christopher Depp II

Data urodzenia: 1963-06-09

Miejsce urodzenia: Owensboro, Kentucky, USA

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Lori A. Depp (24 grudnia 1983 - 07 marca 1986, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Jeździec znikąd 9 Tonto Tonto
2012 Mroczne cienie 8 ---
2011 Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach 8 ---
2011 Rango 6 ---
2010 Turysta 10 ---
2010 Alicja w Krainie Czarów 8 Szalony Kapelusznik  Szalony Kapelusznik
2009 Wrogowie publiczni 7 John Dillinger 	 John Dillinger
2009 Parnassus 10 Tony (pierwsza przemiana) Tony (pierwsza przemiana)
2007 Piraci z karaibów na krańcu świata 8 Kapitan Jack Sparrow Kapitan Jack Sparrow
2006 Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka 9 Kapitan Jack Sparrow Kapitan Jack Sparrow
2005 Gnijąca panna młoda 7 Victor Van Dort (głos) Victor Van Dort (głos)
2005 Charlie i fabryka czekolady 7 Willy Wonka Willy Wonka
2004 Rozpustnik 6 Rochester 	 Rochester
2004 Marzyciel 10 James Matthew Barrie  James Matthew Barrie
2003 Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły 9 ---
2001 Z piekła rodem 8 Inspektor Frederick Abberline Inspektor Frederick Abberline
2001 Blow 9 George Jung George Jung
2000 Czekolada 7 Roux  Roux
1986 Pluton 10 Lerner Lerner
Dziewiąte wrota 9 Dean Corso  Dean Corso
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Orgy