cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Katie Holmes

Kate Noelle Holmes

Data urodzenia: 1978-12-18

Miejsce urodzenia: Toledo, Ohio, USA

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: mąż Tom Cruise (18 listopada 2006 - 20 sierpnia 2012, rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Dawca pamięci 8 Matka Jonasa Matka Jonasa
2011 Jack i Jill 6 Erin Sadelstein Erin Sadelstein
2010 Nie bój się ciemności 8 ---
2005 Batman – Początek 7 Rachel Dawes Rachel Dawes
2002 Porzucona 9 Katie Burke 	 Katie Burke
2002 Telefon 7 Pamela McFadden 	 Pamela McFadden
2000 Cudowni chłopcy 10 Hannah Green 	 Hannah Green
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama