cinema.pl O OSOBIE

James Franco

James Edward Franco

Data urodzenia: 1978-04-19

Miejsce urodzenia: Palo Alto w Kalifornii, USA

Wzrost: 180 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 To już jest koniec 8 ---
2013 Kiedy umieram 9 Darl Bundren 	 Darl Bundren
2013 Kiedy umieram 9 Scenarzysta
2013 Kiedy umieram 9 Reżyser
2013 Oz Wielki i Potężny 10 Oz Oz
2013 Lovelace 10 ---
2013 Królowa XXX 6 Hugh Hefner Hugh Hefner
2011 Wasza wysokość 10 ---
2010 127 godzin 6 Aron Ralston 	 Aron Ralston
2010 Skowyt 10 Allen Ginsberg Allen Ginsberg
2008 Obywatel Milk 7 Scott Smith Scott Smith
2008 Boski chillout 7 ---
2007 Spider-Man 3 10 Harry Osborn / Nowy Goblin 	 Harry Osborn / Nowy Goblin
2006 Tristan i Izolda 9 ---
2004 Spider-Man 2 6 Harry Osborne 	 Harry Osborne
2002 Spider-Man 9 Harry Osborne 	 Harry Osborne
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Orgy