cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kristen Wiig

Kristen Wiig Carroll

Data urodzenia: 1973-08-22

Miejsce urodzenia: Canandaigua, Nowy Jork, USA

Wzrost: 165 cm

Stan cywilny: mąż Hayes Hargrove (2005 - 2009, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 The Skeleton Twins 9 Maggie Maggie
2013 Minionki rozrabiają 8 Lucy (voice) Lucy (voice)
2011 Druhny 7 Annie  Annie
2011 Druhny 7 Scenarzysta
2011 Paul 10 Ruth Buggs 	 Ruth Buggs
2010 Jak wytresować smoka 8 Ruffnut (voice) Ruffnut (voice)
2009 Adventureland 7 Paulette Paulette
2007 Wpadka 6 Jill 	 Jill
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama