cinema.pl O OSOBIE

Aaron Eckhart

Aaron Eckhart

Data urodzenia: 1968-03-12

Miejsce urodzenia: Cupertino, Kalifornia, USA

Wzrost: 180 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Ja, Frankenstein 9 Adam Adam
2013 Olimp w ogniu 8 Prezydent Benjamin Asher Prezydent Benjamin Asher
2003 Zapłata 7 James Rethrick 	 James Rethrick
2003 Zaginione 6 Brake Baldwin 	 Brake Baldwin
2003 Jądro ziemi 6 Dr Josh Keyes Dr Josh Keyes
2000 Erin Brockovich 6 George  George
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv