cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Diane Keaton

Diane Hall

Data urodzenia: 1946-01-05

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 169 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Wielkie wesele 10 Ellie Griffin 	 Ellie Griffin
2007 A właśnie, że tak! 8 Daphne Daphne
2003 Lepiej późno niż później 8 Erica Barry Erica Barry
1990 Ojciec chrzestny III 6 Kay Adams  Kay Adams
1977 Annie Hall 10 Annie Hall Annie Hall
1974 Ojciec chrzestny II 10 Kay Kay
1972 Ojciec chrzestny 6 Kay Adams Kay Adams
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama