cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
5/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Cezary Kosiński

Cezary Kosiński

Data urodzenia: 1973-04-08

Miejsce urodzenia: Bielsk Podlaski, Polska

Stan cywilny: żona Anna, 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Bogowie 8 Roman Włodarski 	 Roman Włodarski
2014 Obywatel 10 Ojciec Jana Ojciec Jana
2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei 6 Majchrzak 	 Majchrzak
2013 C.O.G. 6 ---
2011 Jak się pozbyć cellulitu 8 Jerzy 	 Jerzy
2007 Testosteron 8 ---
2001 Zakochani 10 Architekt Architekt
1999 Pan Tadeusz 7 Bartek Brzytewka Bartek Brzytewka
1999 Fuks 6 ---
1998 Spona 8 "Szlaja"
Nigdy w życiu! 9 Krzysztof Krzysztof
Pieniądze to nie wszystko 10 Andrzej Gołąbek Andrzej Gołąbek
Dług 9 Tadeusz Frei Tadeusz Frei
Zero 10 Pracownik firmy prezesa 	 Pracownik firmy prezesa
Ciało 6 Cezar 	 Cezar
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama