cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Krzysztof Kolberger

Krzysztof Kolberger

Data urodzenia: 1950-08-13

Miejsce urodzenia: Gdańsk, Polska

Data śmierci: 2011-01-07

Stan cywilny: żona Anna Romantowska (rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Sierpniowe niebo. 63 dni chwały 7 Profesor Szapiro Profesor Szapiro
2013 Blue Caprice 7 ---
2008 Senność 1 Psychiatra 	 Psychiatra
2007 Katyń 6 Ksiądz kanonik Ksiądz kanonik
2002 Sfora: Bez litości 7 Ryszard Starewicz "Stary" 	 Ryszard Starewicz
2001 W pustyni i w puszczy 10 Linde Linde
1999 Pan Tadeusz 7 Adam Mickiewicz Adam Mickiewicz
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama