cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Artur Barciś

Artur Barciś

Data urodzenia: 1956-08-12

Miejsce urodzenia: Kokawa, Polska

Stan cywilny: żona Beata Dorota, 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Galerianki 10 Ojciec Alicji  Ojciec Alicji
2006 Wstyd 7 Karol, ojciec Asi  Karol, ojciec Asi
1997 Historie miłosne 9 Adwokat Adwokat
1991 Rozmowy kontrolowane 9 Porucznik Porucznik
1982 Znachor 10 Wasylko, syn Prokopa 	 Wasylko, syn Prokopa
Ranczo Wilkowyje 8 Arkadiusz Czerepach 	 Arkadiusz Czerepach
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv