cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Piotr Wereśniak

Piotr Wereśniak

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Och, Karol 2 10 Scenarzysta
2011 Och, Karol 2 10 Reżyser
2003 Zróbmy sobie wnuka 6 Reżyser
2001 Stacja 8 Scenarzysta
2001 Stacja 8 Reżyser
2001 Zakochani 10 Scenarzysta
2001 Zakochani 10 Reżyser
1999 Pan Tadeusz 7 Scenarzysta
Kiler 7 Scenarzysta
Wkręceni 10 Scenarzysta
Wkręceni 10 Reżyser
Nie kłam, kochanie 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv