cinema.pl O OSOBIE

Julia Roberts

Julia Fiona Roberts

Data urodzenia: 1967-10-28

Miejsce urodzenia: Smyrna, Georgia, USA

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: Lyle Lovett (25.06.1993 - 22.03.1995, rozwód); Daniel Moder (od 04.07.2002), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Sierpień w hrabstwie Osage 9 Barbara Weston Barbara Weston
2010 Walentynki 6 Kapitan Kate Hazeltine 	 Kapitan Kate Hazeltine
2003 Uśmiech Mony Lizy 6 Katherine Watson 	 Katherine Watson
2001 Ulubieńcy Ameryki 7 Kathleen 	 Kathleen
1999 Uciekająca panna młoda 9 Maggie Maggie
1991 Hook 7 Dzwoneczek 	 Dzwoneczek
1991 Za wcześnie umierać 8 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv