cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Martin Scorsese

Martin Marcantonio Luciano Scorsese

Data urodzenia: 1942-11-17

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 160 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Wilk z Wall Street 9 Reżyser
2011 Hugo i jego wynalazek 6 Reżyser
2010 Wyspa tajemnic 6 Reżyser
2006 Infiltracja 7 Reżyser
2004 Aviator 8 Reżyser
2002 Gangi Nowego Jorku 10 Reżyser
2002 Gangi Nowego Jorku 10 Scenarzysta
1995 Kasyno 9 Reżyser
1990 Chłopcy z ferajny 10 Reżyser
1976 Taksówkarz 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama