cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Alexandre Aja

Alexandre Aja

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Rogi 6 Reżyser
2010 Pirania 3D 7 Scenarzysta
2010 Pirania 3D 7 Reżyser
2008 Lustra 7 Reżyser
2008 Lustra 7 Scenarzysta
2007 Poziom - 2 10 Scenarzysta
2006 Wzgórza mają oczy 7 Scenarzysta
2006 Wzgórza mają oczy 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama