cinema.pl O OSOBIE

Renny Harlin

Renny Harlin

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 The Legend of Hercules 9 Scenarzysta
2014 The Legend of Hercules 9 Reżyser
2004 Egzorcysta: Początek 9 Reżyser
2004 Łowcy umysłów 7 Reżyser
1999 Piekielna głębia 8 Reżyser
1995 Wyspa piratów 10 Reżyser
1990 Szklana pułapka 2 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv