cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Peter Farrelly

Peter Farrelly

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Głupi i głupszy bardziej 6 Scenarzysta
2014 Głupi i głupszy bardziej 6 Reżyser
2013 Movie 43 8 Reżyser
2007 Dziewczyna moich koszmarów 6 Reżyser
2007 Dziewczyna moich koszmarów 6 Scenarzysta
2000 Ja, Irena i Ja 8 Scenarzysta
2000 Ja, Irena i Ja 8 Reżyser
1998 Sposób na blondynkę 6 Scenarzysta
1998 Sposób na blondynkę 6 Reżyser
1994 Głupi i głupszy 1 Scenarzysta
1994 Głupi i głupszy 1 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama