cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Tilda Swinton

Tilda Swinton

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 The Grand Budapest Hotel 9 Madame D.  Madame D.
2013 Snowpiercer - Arka Przyszłości 7 Mason 	 Mason
2013 Tylko kochankowie przeżyją 1 EveAva EveAva
2010 Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu 8 Biała Czarownica 	 Biała Czarownica
2008 Ciekawy przypadek Benjamina Buttona 6 Elizabeth Abbott  Elizabeth Abbott
2008 Tajne przez poufne 6 Katie Cox 	 Katie Cox
2008 Opowieści z Narnii: Książę Kaspian 7 Biała Czarownica 	 Biała Czarownica
2008 Derek 6 Scenarzysta
2008 Derek 6 Głos (narrator) Głos (narrator)
2005 Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa 10 Biała Czarownica Biała Czarownica
2005 Constantine 5 Gabriel Gabriel
2002 Adaptacja 9 Valerie Valerie
2001 Vanilla Sky 7 Rebecca Dearborn 	 Rebecca Dearborn
2000 Niebiańska plaża 9 Sal 	 Sal
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama