cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Lasseter

John Lasseter

Data urodzenia: 1957-01-12

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Auta 2 7 Reżyser
2010 Toy Story 3 7 Scenarzysta
2006 Auta 10 Reżyser
2006 Auta 10 Scenarzysta
1999 Toy Story 2 6 Reżyser
1995 Toy Story 8 Reżyser
1995 Toy Story 8 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama