cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Cleese

John Marwood Cleese

Data urodzenia: 1939-10-27

Miejsce urodzenia: Weston-Super-Mare, Somerset, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 196 cm

Stan cywilny: czterokrotnie żonaty: Connie Booth (20 lutego 1968 - 01 sierpnia 1978, rozwód), 1 dziecko; Barbara Trentham ( 15 lutego 1981 - 10 października 1990, rozwód), 1 dziecko; Alyce Faye Eichelberger ( 28 grudzień 1992 - styczeń 2008, rozwód); Jennifer Wade (2 sierpień 2012 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Samoloty 9 ---
2011 Wielki rok 7 ---
2009 Różowa Pantera 2 9 Główny inspektor Dreyfus  Główny inspektor Dreyfus
2008 Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia 8 ---
2002 Harry Potter i Komnata Tajemnic 8 Prawie Bezgłowy Nick  Prawie Bezgłowy Nick
2001 Harry Potter i Kamień Filozoficzny 10 Prawie Bezgłowy Nick Prawie Bezgłowy Nick
1979 Żywot Briana 10 Wise Man #1 / Reg / Jewish Official / Centurion / Deadly Dirk / Arthur Wise Man #1 / Reg / Jewish Official / Centurion / Deadly Dirk / Arthur
1975 Monty Python i Święty Graal 8 Second Swallow-Savvy Guard / The Black Knight / Peasant 3 / Sir Lancelot the Brave / Taunting French Guard / Tim the Enchanter Second Swallow-Savvy Guard / The Black Knight / Peasant 3 / Sir Lancelot the Brave / Taunting French Guard / Tim the Enchanter
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama