cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Sam Raimi

Samuel Marshall Raimi

Data urodzenia: 1959-10-23

Miejsce urodzenia: Royal Oak, Michigan, USA

Wzrost: 180 cm

Stan cywilny: żona Gillian Greene (od 1993),

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Oz Wielki i Potężny 10 Reżyser
2009 Wrota do piekieł 1 Scenarzysta
2009 Wrota do piekieł 1 Reżyser
2007 Spider-Man 3 10 Reżyser
2007 Spider-Man 3 10 Scenarzysta
2004 Spider-Man 2 6 Reżyser
2002 Spider-Man 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv