cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Logan

John David Logan

Data urodzenia: 1961-09-24

Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Hugo i jego wynalazek 6 Scenarzysta
2011 Rango 6 Scenarzysta
2011 Rango 6 Scenarzysta
2004 Aviator 8 Scenarzysta
2003 Ostatni Samuraj 9 Scenarzysta
2003 Sindbad: Legenda siedmiu mórz 10 Scenarzysta
2002 Wehikuł czasu 7 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Orgy