cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Christian Bale

Christian Charles Phillip Bale

Data urodzenia: 1974-01-30

Miejsce urodzenia: Haverfordwest, Walia, Wielka Brytania

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Sibi Blazic (29 styczeń 2000 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Exodus: Bogowie i Królowie 10 Mojżesz Mojżesz
2012 Mroczny rycerz powstaje 7 Bruce Wayne Bruce Wayne
2009 Wrogowie publiczni 7 Melvin Purvis 	 Melvin Purvis
2009 Terminator: Ocalenie 8 John Connor 	 John Connor
2006 Prestiż 8 Alfred Borden Alfred Borden
2005 Batman – Początek 7 Bruce Wayne / Batman Bruce Wayne / Batman
2004 Ruchomy zamek Hauru 8 Howl (voice: English version) Howl (voice: English version)
2002 Equilibrium 7 ---
2002 Władcy ognia 8 Quinn Abercromby 	 Quinn Abercromby
2000 American Psycho 8 Patrick Bateman Patrick Bateman
1999 Sen nocy letniej 8 Demetrius 	 Demetrius
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv